Europarlamentarul Ramona Mănescu, amenințată cu pistolul şi victima unui furt

Ramona Manescu-RAPPLEuroparlamentarul PNL Ramona Mănescu a povestit pentru DeCe News cum în anul 2010, sub amenințarea armei, i-a fost luată mașina personală din fața reședinței sale din Bruxelles. Ciudată este însă înlănțuirea acestui eveniment, cu un incident neplăcut petrecut în Parlamentul European, mentionează sursa.

Din cauza criticilor aduse unui membru PDL din țară, un reprezentant al formațiunii din Modrogan în Parlamentul European a amenințat-o că genul ăsta de atitudine ”se plătește”. Ancheta pornită acum trei ani este în desfășurare, iar dna. Mănescu speră că ordinea în care s-au petrecut evenimentele este doar o coincidență și nimic mai mult, precizând că se abține de la a face acuzații.

”Un grup de patru mascați, înarmați , m-au așteptat în fața casei când mă întorceam de la birou. Mi-au pus arma la tâmplă și mi-au cerut mașina.. Toate acestea s-au întâmplat fără a fi bruscată sau lovită”, își amintește vicepreședintele ALDE.

După un anumit timp, vehiculul a fost lăsat pe autostradă și părăsit ca și cum se dorea a fi găsit de autorități.  ”Incidentul a fost catalogat de poliție drept dubios. Nu a fost un jaf. Mașina a fost găsită ulterior pe autostradă, cu geamul deschis, fără să fi fost avariată sau implicată în alte jafuri așa cum se întâmplă de regulă cu mașinile furate.”, spune europarlamentarul PNL.

MAI MULTE INFORMATII AICI.

Sursa: dcnews.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *