Europarlamentarul Becali, prima zi de lucru:”Gata cu pac-pac-urile şi cu caterinca!”

Cei 33 de reprezentanţi pe care România i-a trimis în Parlamentul European şi-au intrat, ieri, în pâine, la prima sesiune plenară de la Strasbourg. Au încercat să îşi facă loc prin diverse comitete şi să se afilieze la grupuri politice importante (cei care nu fac deja parte dintr-un partid afiliat deja la o mare familie politică europeană). Printre picături, şi-au găsit timp şi să voteze un nou preşedinte pentru Legislativul european: pe polonezul Jerzy Buzek (care devine astfel primul est-european care obţine această funcţie, după acordul dintre socialişti şi populari). Polonezul nu a obţinut însă şi votul lui C.V. Tudor, deoarece candidatura sa a fost „un troc” între PPE şi socialişti, spune tribunul.

Odată ajuns la Strasbourg, Gigi Becali a înţeles că trebuie să aibă un comportament „european”. „Altă lume aici, altă civilizaţie! Mă comport şi eu ca atare… Gata cu pac-pac-urile şi cu caterinca! Alea, în ţară!”, a declarat proaspătul europarlamentar pentru corespondentul PRO Sport. Becali mai are un exemplu: „Stau la hotelul Hilton, unde e un portar de culoare – nu pot să spun portar negru, că acuma, ca europarlamentar, orice cuvânt mi se interpretează – care m-a recunoscut:  «Sunteţi patron la Steaua»”.

foto:Gandul

Odată ajuns la Strasbourg, Gigi Becali a înţeles că trebuie să aibă un comportament „european”, publica ziarul Gandul. „Altă lume aici, altă civilizaţie! Mă comport şi eu ca atare… Gata cu pac-pac-urile şi cu caterinca! Alea, în ţară!”, a declarat proaspătul europarlamentar pentru corespondentul PRO Sport. Becali mai are un exemplu: „Stau la hotelul Hilton, unde e un portar de culoare – nu pot să spun portar negru, că acuma, ca europarlamentar, orice cuvânt mi se interpretează – care m-a recunoscut:  «Sunteţi patron la Steaua»”.

Citeste in continuare cum a decurs prima zi de lucru pentru Gigi Becali si ceilalti 32 de europarlamentari romani.

Cei 33 de reprezentanţi pe care România i-a trimis în Parlamentul European şi-au intrat, ieri, în pâine, la prima sesiune plenară de la Strasbourg. Au încercat să îşi facă loc prin diverse comitete şi să se afilieze la grupuri politice importante (cei care nu fac deja parte dintr-un partid afiliat deja la o mare familie politică europeană). Printre picături, şi-au găsit timp şi să voteze un nou preşedinte pentru Legislativul european: pe polonezul Jerzy Buzek (care devine astfel primul est-european care obţine această funcţie, după acordul dintre socialişti şi populari). Polonezul nu a obţinut însă şi votul lui C.V. Tudor, deoarece candidatura sa a fost „un troc” între PPE şi socialişti, spune tribunul. click aici pentru continuare, in ziarul Gandul.

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Europarlamentarul Becali, prima zi de lucru:”Gata cu pac-pac-urile şi cu caterinca!”

  1. O.P. 15/07/2009 at 11:02

    RUSINEEEE !!!!!
    DA-TI JOS MAIMUTOIUL DE DE PE TRON !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.