Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere procentuala a sectorului constructiilor in trimestrul III comparativ cu precedentele 3 luni

graph up business econoRomania a avut o crestere a productiei in constructii de 8,5% in trimestrul al treilea al anului 2013 comparativ cu precedentele 3 luni, tara inregistrand cel mai mare avans procentual trimestrial din Uniunea Europeana, a informat marti Eurostat, preluat de HotNews.

Clasamentul Biroului european de statistica ia in considerare numai 17 state, ale Uniunii Europene, nefiind disponibile datele pentru 10 tari membre, in timp ce pentru Finlanda informatiile privind constructiile pe trimestrul al treilea sunt declarate “confidentiale”.

Avansul sectorului constructiilor in Romania fusese de 0,2% in trimestrul II din 2013, comparativ cu primele 3 luni ale anului. De asemenea, in trimestrul I al anului 2013 Romania inregsitrase o scadere de 0,9% a productiei in constructii fata de ultimele 3 luni ale anului 2012.

Informatiile-eurostat-privind-sectorul-constructiilor AICI.

Sursa: HotNews.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere procentuala a sectorului constructiilor in trimestrul III comparativ cu precedentele 3 luni

  1. rivo 27/12/2013 at 00:31

    Am gasit articolul intamplator insa mi s-a parut foarte interesant. Insa eu cred ca sectorul constructiilor a cazut la un asemenesea nivel incat nu are unde sa mai cada, poate decat sa creasca.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.