Camera de Comert Italiana pentru Romania a premiat „restaurantele excelente” din Bucuresti

2013-04-11-1897 (1)Camera de Comert Italiana pentru Romania a organizat un eveniment dedicat produselor si seriviciilor 100% italienesti. In cadrul intalnirii, desfasurata sub denumirea „Made in Italy”, cele mai bune restaurante italiene din Bucuresti au fost premiate cu o diploma de excelenta si o placa cu logo-ul „Q” care garanteaza ca locatia respectiva este certificata si ca ofera servicii si produse de cea mai inalta calitate.

Premierea s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Ambasadei Italiei la Bucuresti si, de asemenea, noul ambasador Diego Brasioli impreuna cu presedintele Camerei de Comert Italiana pentru Romania, domnul Guglielmo Frinzi, au inmanat atestatele de excelenta antreprenorilor.

Presedintele Camerei de Comert pentru Romania, domnul Frinzi, a declarat pentru caleaeuropeana.ro ca, intr-un context atat de dificil, atat pentru Europa cat si pentru Romania, sectorul agriculturii si activitatile legate de piata agroalimentara sunt pintre putinele domenii care inca prezinta un mare interes pentru investitorii italieni in tara noastra. Frinzi a adaugat ca investitorii nu cauta neaparat sa investeasca intr-o tara unde piata poate aduce un profit rapid, ci mai degraba prefera o imprejurare in care pot desfasura activitatea antreprenoriala in siguranta si unde autoritatile se implica pentru a garanta un mediu favorabil afacerilor.

Premierea a fost urmata de o cina  cu produse italienesti si de o prezentare de moda.

Comunicat de presa si poze de la eveniment AICI.

Alexandru Padure

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.