Formarea profesională – siguranță pentru angajați, necesitate sau obligație a companiilor?

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane( IDRU) organizează miercuri, 28 noiembrie 2012, începând cu orele 15:00, la Hotel Minerva, prima reuniune a membrilor și a potențialilor membri ai rețelei de parteneriat pentru promovarea formării profesionale continue a angajaților.

Reuniunea își propune să aducă în atenția publicului teme de interes pentru piața muncii din România, oferind cadrul interactiv al unei dezbateri privind facilitarea participării angajaților la programele de formare profesională continuă.  Astfel, în cadrul evenimentului vor fi trecute în revistă aspecte privind beneficiile participării angajaților la programe de consiliere și formare profesională, modul de implementare a unor astfel de programe în cadrul companiilor românești, precum și noile perspective europene cu privire la investiția în capitalul uman. Dezbaterea va prilejui, de asemenea, prezentarea unor exemple de bună practică privind aplicarea programelor de formare profesională pentru angajații unor companii care activează în domeniul construcțiilor din România.

Evenimentul continuă seria de activități din cadrul proiectulu Calificări europene pentru o dezvoltare durabilă, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2014. Proiectul are ca scop creșterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piața muncii în construcții și activități conexe în Regiunea București-Ilfov.

 

Pentru mai multe informații privind proiectul, vă invităm să accesați  www.calificarieuropene.ro.

Jurnaliștii interesați să participe la acest eveniment, sunt așteptați la  Hotel Minerva, Sala Maya, începând cu ora 15.00.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *