Forumul România – China pentru atragerea de investiţii în România şi promovarea comerţului bilateral – 26 octombrie

Camera de Comerţ Naţională a României organizează Forumul România – China pentru atragerea de investiţii în România şi promovarea comerţului bilateral, care va avea loc la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale, în data de 26 octombrie 2012, începând cu orele 8.00 – înregistrare şi sesiune plenară, în Amfiteatrul Al. I. Cuza şi 10.00 – 13.30 sesiune de discuţii bilaterale, în Foaierul Amfiteatrului.

Evenimentul este prilejuit de vizita în România a E.S. Domnul Jiang Yaoping, Adjunct al Ministrului Comerţului din R.P. Chineză şi susţinerea la Bucureşti a celei de a XXII – a sesiuni a Comisiei Mixte Româno – Chineze şi este organizat în colaborare cu Camera de Comerţ Chineză pentru Import, Export de Maşini şi Produse Electronice sub auspiciile Ambasadei R.P. Chineze la Bucureşti, Ministerului Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Ministerului Comerţului din R.P. Chineză.

Delegaţia economică chineză este compusă din 20 de oameni de afaceri, principalele domenii de activitate ale firmelor participante fiind producţia, comerţul (import/export) de: echipamente energetice, produse electronice, maşini şi echipamente industriale, energie regenerabilă, materiale de construcţie, produse chimice, logistică de transport, dezvoltarea de proiecte industriale şi imobiliare.

Informatii suplimentare aici.

 

Foto: crossed-flag-pins.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *