Forumul Economic al Oamenilor de Afaceri Turci din Balcani, 30 octombrie

În data de 30 octombrie 2012, între orele 9.30 – 16.00, Camera de Comerţ Naţională a României, în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (T.I.A.D.), Consiliul pentru Relatii economice Externe (DEIK), Consiliul Mondial Turc de Afaceri (DTIK) si cu sprijinul Ministerului Economiei, din Turcia,  organizează la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale a României Forumul Economic al Oamenilor de Afaceri Turci din Balcani.

Forumul cuprinde, în prima parte, o sesiune plenară de alocuţiuni şi luări de cuvânt ale înalţilor oaspeţi români şi turci (Amfiteatrul Al. I. Cuza), un prânz de lucru la Aula Candelabrelor, urmat de prezentări privind colaborarea bilaterală româno-turcă, în cea de-a doua parte (Amfiteatrul Al. I. Cuza).

Audienţa va fi onorată de prezenţa Excelenţei Sale Prim Ministrul României  Domnul Victor Ponta, a Excelenţei Sale Ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, Domnul Ömür Sölendil, precum şi a Excelenţelor Lor, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Domnul Ovidiu Silaghi, Ministrul Delegat pentru Mediul de Afaceri, Domnul Alexandru Mihai Voicu, Domnul Mustafa Sever, Ministrul Adjunct, Ministerului Economiei din Republica Turcia şi a altor invitaţi de rang înalt.

Evenimentul va reuni peste 250 de oameni de afaceri turci din zona Balcani şi din România, consilieri economici ai Ambasadelor Republicii Turcia din ţări din Balcani.

Vă invităm să luaţi parte la acest eveniment şi totodată vă adresăm rugămintea de a confirma participarea dumneavoastră pe e-mail la adresa drc@ccir.ro  sau fax 021.319.01.56.

Foto: crossed-flag-pins.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *