Invitatie la Ceremonia de Lansare a Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii

In perspectiva apropiata a deciziilor privind alocarea de la Bruxelles a finantarilor privind programul de Cooperare Teritoriala destinat celor 14 state din regiunea UE a Dunarii, avem placerea sa anuntam lansarea celui mai mai select Club al Suporterilor Regiunii Dunarii.

Evenimentul va avea loc in Aula Mare a Institutului Bancar Roman, creat de Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana a Bancilor (Str. Negru Voda nr. 3, intrarea A – zona Piata Unirii), in data de 17 decembrie 2012, intre orele 16.30-19.30.

Initiativa Grupului “Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra” din cadrul Consiliului Consultativ SUERD, Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii din Romania reprezinta rodul parteneriatului oficial dintre Catedra Internationala Onorifica in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (CIO-SUERD), Academia Romana si Institutul Bancar Roman, beneficiind, totodata, de amabilul sprijin al Ministerului Afacerilor Externe, prin Coordonatorul National SUERD si al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Scopul principal al intrunirii noastre este activarea unor vectori de actiune si lobby, defalcati pe regiuni si pe domenii de interventie tematica: infrastructura – transporturi, energie, turism – patrimoniu cultural, riscuri de mediu, cooperare si securitate internationala.

Participarea la eveniment se face in baza invitatiei nominale din partea organizatorilor sau a completarii Formularului de Inscriere, in limita locurilor disponibile, precum si a acceptului scris din partea Consortiului Organizatoric.

Mai multe informatii AICI.

Sursa: houseofeurope.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *