150 de povești de succes – Antreprenoriatul la feminin

antreprenoriat femininVineri, 29 martie, începând cu ora 18.30, la sala Panoramic a hotelului Marshal Garden (www.hotelmarshalgarden.ro), European Project Consulting organizeaza festivitatea de premiere a câștigătoarelor celei de-a doua sesiuni a concursului instituit pentru absolventele formarii in Antreprenoriat feminine – vor fi primate cele mai bune idei de afaceri / start-up-uri / cele mai solide planuri de dezoltare a unor business-uri deja existente.

Vor fi prezente peste 150 de absolvente ale cursurilor de formare care vor afla despre noile oportunități din cadrul proiectului ”Antreprenoriatul la feminin” (sesiuni de consiliere dedicate pentru absolvente), vor fi informate asupra felului in care pot să se înscrie la cea de-a treia sesiune a concursului, vor afla noi povesti de succes de la colege mai vechi sau de la oameni de afaceri consacrati.

Vom profita de această ocazie să înmânăm și diplomele și certificatele de absolvire pentru o bună parte dintre participante.

Am stabilit doua pauze generoase pentru networking si am impus o singura conditie de participare: buna dispoziție.

Mass-media interesată să participle la eveniment este rugată să-și confirme prezența la e-mail-ul razvan.vasilescu@eupc.ro. Acceptăm și ziariști năzuroși – suntem molipsitori cu buna noastră dispoziție!

Informatii de bakground

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului Antreprenoriatul la feminin, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Unicitatea proiectului constă în faptul că este primul proiect de antreprenoriat feminin din România în care cele mai bune idei de afaceri vor fi finanțate cu sume cuprinse între 1.000 și 10.000 de euro.

Femeile ale căror idei vor fi finanțate vor fi sprijinite de Business Angels din România și vor beneficia de coaching pentru punerea în practică a afacerilor.

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to 150 de povești de succes – Antreprenoriatul la feminin

  1. Pingback: 150 de povești de succes – Antreprenoriatul la feminin | Radio GRADO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.