A IV-a editie a International Franchise and Branding Exhibition, 15-17 mai

asociatia romana de francizaAsociatia Romana de Franciza organizează cea de a patra editie a International Franchise and Branding Exhibition, ce va avea loc in perioada 15-17 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

IFBE 2013 reuneste, in premiera, branduri ca Euromaster (Partener Oficial al expozitiei), Accor Hotels (Franta), Equivalenza (Spania), Diego (Ungaria), Geta Voinea Hair and Beauty Salons, GETT’s Hair Studio and GETT’s ColorBar, Tutor Doctor (Canada), DEMMERS TEEHAUS (Austria), Asevi/Pons (Spania), Fornetti, (Ungaria), Ecoflame, Spartan, Vitega, BioBucovina, Public Euroconsulting, Mazzio (SUA), FlippinPizza (SUA), Body Concept-Depil Concept (Portugalia) si readuce in atentia vizitatorilor alte nume precum Mr. Cap (Suedia), Trufe Mures, Spalare in parcare, Wasabi Sushi Bar, CiGusta (Italia), Milenium Insurance Broker SA, Franchise Success (Grecia), Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Sign-a-Rama (SUA), Star Kebab (Republica Moldova).

Transmisiunile live si relatarile de la fata locului vor fi realizate, ca si la precedenta editie, cu mult profesionalism, de partenerul media Digi 24 HD.

In premiera, Accor Hotels va prezenta patru branduri necunoscute pietei autohtone; Equivalenza, care deja si-a gasit master francizatul in tara noastra, aduce in atentie un concept accesibil financiar, o afacere de succes din domeniul parfumurilor, care necesita un capital total de cca. 20.000 de euro, investiti in taxa de franciza si stocul de marfa.

Emisiuni TV despre mediul antreprenorial, ce vor fi introduce mass media autohtone in sistem de franchising, reprezinta, de asemenea o propunere ce merita luata in considerare de specialisti.

In standul Demmers Teehaus, vizitatorii vor putea asista la degustari de ceai, licoarea fiind obtinuta prin procedee originale, gustul si calitatea sa fiind departe de banala infuzie cu care suntem obisnuiti.

Fornetti va va imbia cu face pateuri proaspat scoase din cuptor, iar daca sunteti posesori de autoturisme, merita sa faceti popas la specialistul nordic in detailing auto, Mr. Cap, care va ofera solutii profesionale pentru intretinerea masinii si va repara in mod miraculos tapiteria si impefectiunile de pe bord sau de pe exteriorul automobilului dvs.

Star Kebab vine cu o reteta de succes in domeniul restaurantelor, Diego cu solutii privind amenajarea interioara, iar daca sunteti indragostiti de gastronomie, de silvicultura sau pur si simplu aveti un teren agricol intr-o zona potrivita, cei de la Trufe Mures va invata cum sa faceti bani din cultivarea mult apreciatelor trufe.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.