Conferinta Internationala pentru petrol si gaze, Atyrau, 19-20 iunie

image001In perioada 19-20 iunie, ENERGY EXCHANGE, in parteneriat cu Asociatia KAZENERGY, organizeaza cea de-a treia Conferinta Internationala pentru petrol si gaze, cat si o expozitie privind dezvoltarea offshore in zona caspica. Ambele evenimente vor avea loc in Atyrau, Kazahstan.

Principala tema dezbatuta va fi “ tehnologia de ultima ora pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor offshore din Marea Caspica”.

Evenimentul va reuni principalii operatori de petrol si gaze, experti cheie in industrie, dar si reprezentanti ai organizatiilor internationale si organisme guvernamentale cu scopul de a evalua cele mai recente progrese in dezvoltarea  strategica a industriei offshore de petrol si gaze din Marea Caspica. Aspectele de mediu si cele mai recente inovatii tehnologice pe aceasta tema vor fi dezbatute in prima zi a conferintei. Ziua a doua se va concentra pe proiectele regionale din zona Marii Caspice, si anume, dezvoltarea de campurilor offshore in Kazahstan, Turkmenistan, explorarea inovativa si tehnologiile de extragere implementate in proiectele offshore din sectorul ruses al Marii Caspice etc.

Dezvoltarea offshore din Marea Caspica este singurul eveniment din regiune care se concentreaza pe cele mai recente inovatii itehnologice privind dezvoltarea proiectelor offshore. Aceasta reprezinta o oportunitate pentru a obtine o intelegere holistica  a starii actuale a proiectelor din Marea Caspica si de a afla evolutiile de reglementare in Azerbaidjan, Kazahstan, Rusia, Turkmenistan si Iran, care pot avea un impact asupra afacerilor locale, atat in mod direct din partea functionarilor de stat de rang inalt, cat si a dezvoltarii sectorului offshore ca intreg.

Conferinta va incepe pe 19 iunie, incepand cu orele 10: 00.

Pentru detalii contactati:  baur81@kazenergy.com (secretar de presa al Asociatiei KAZENERGY).

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.