Gala Sanatatii premiaza cea mai activa asociatie a studentilor la medicina

Gala Sănătății, ediția a IV-a și-a format deja o tradiție din recunoașterea valorilor din lumea medicală. Cu toate acestea, nu neglijează nici dezvoltarea tinerilor mediciniști, care studiază din greu pentru a ajunge medici de renume. De aceea, în cadrul Galei Sănătății 2012 va fi premiată și cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină.

“Implicarea în activități extracurriculare a studenților contribuie la dezvoltarea abilităților acestora și îi ajută să devină niște oameni mai buni, niște medici remarcabili. Se va acorda Premiul pentru cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină pentru iniţiativă, activitate ştiinţifică şi organizatorică, dar şi pentru rezultate deosebite în proiectele derulate pentru studenţii la medicină”, a declarat Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group.

La ediția din 2011 a Galei Sănătății, acest premiu a fost acordat lui Dorin Toma, Preşedintele Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România, iar locurile 2 şi 3 au fost câştigate de Dan Pletea, Preşedintele Asociaţiei Studenţilor şi Medicilor Voluntari şi Ovidiu Mitu, Preşedintele Societăţii Studenţilor Medicinişti Iaşi.

Pentru sporirea șanselor de câștig, candidații sunt invitați să se înscrie pentru câștigarea unui dintre cele 13 premii.

Totodată, cei care vor să sprijine evenimentul Gala Sănătății, ediția a IV-a și să contribuie astfel la aprecierea și încurajarea valorile din lumea medicală, sunt invitați să consulte ofertele de sponsorizare:

http://www.galasanatatii.ro/images/oferta-sponsorizare-gala-sanatatii-2012.pdf

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *