Urban Hero lanseaza campania “Fii un erou urban!”

weblogoPentru posesorii de dispozitive cu Android, Urban Hero a lansat campania “Fii un erou urban!”, care provoaca cetatenii romani sa contribuie activ la o Romanie mai frumoasa.

Premiata la una dintre cele mai mari competitii de Android din lume, Ericsson Application Awards, competitie la care a obtinut locul 3, Urban Hero este o aplicatie care ajuta utilizatorii sa raporteze probleme din mediul urban, incepand de la gunoi depozitat in locuri necorespunzatoare, gropi in asfalt, si pana la caini vagabonzi, acte de vandalism, s.a.

Aplicatia este foarte usor de utilizat, pentru raportarea unei probleme tot ce trebuie facut fiind o fotografie si completarea unei scurte descrieri, iar locatia va fi preluata automat prin intermediul GPS-ului si afisata pe harta. Rapoartele pot fi urmarite atat in aplicatie, cat si pe site-ul www.urbanhero.ro. De asemenea, atat site- ul, cat si aplicatia contin o sectiune de stiri si evenimente care promoveaza campaniile de schimbare in bine a Romaniei.

Echipa Urban Hero se afla in acest moment in discutii cu autoritatile locale in vederea integrarii aplicatiei in sistemele primariilor, pentru ca problemele raportate sa poata fi rezolvate de autoritatile competente. Pentru a demonstra viabilitatea acestui proiect aplicatia are nevoie de cat mai multi utilizatori si prin urmare probleme raportate.

campanieDoritorii interesati sa contribuie la o schimbare in bine a Romaniei sunt invitati sa descarce aplicatia din Google Play, prin campania “Fii un erou urban!” ei avand in acelasi timp oportunitatea de a castiga:

1. TABLETA ASUS MEMO PAD si statutul de CAPTAIN GREEN, ce va insoti fiecare postare atat in aplicatie cat si pe site-ul www.urbanhero.ro , pentru cine raporteaza cele mai multe probleme.

2. TRICOU URBAN HERO si statutul de THE COMEDIAN in aplicatie si pe site pentru cine raporteaza cea mai amuzanta problema.

3. SET DE 4 MAGNETI DE FRIGIDER PERSONALIZATI si statutul de THE AMAZER pentru cine raporteaza cea mai neobisnuita problema.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/UrbanHeroApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.