Workshop ”Combaterea euroscepticismului și promovarea cetățeniei europene”, vineri, 17 mai

Euroscepticism-EUInstitutul Diplomatic Român organizează vineri, 17 mai 2013, începând cu orele 10:00, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Regiunea Europa Centrală și de Est un workshop cu tema Combaterea euroscepticismului și promovarea cetățeniei europene.

Cu ajutor invitaților, specialiști în tematica propusă, se vor detalia aspecte referitoare la identitatea europeană, precum și gradul de asumare și de integrare de către cetățenii europeni a acestui concept.

Detalii AICI.

Institutul Diplomatic Român, fondat în septembrie 2005, este o instituţie publică, cu personalitate juridică, funcţionând sub auspiciile Ministerului Afacerilor Externe.

  IDR sprijină activitatea personalului specializat din cadrul ministerului prin furnizarea de expertiză şi cursuri de instruire profesională în domeniul relaţiilor internaţionale şi al diplomaţiei.

  IDR oferă servicii de analiză celor interesaţi, organizează evenimente dedicate unor probleme de politică internaţională, publicaţii periodice şi lucrări de specialitate.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.