Workshop “ENTHOUSIASMOS: TEATRUL ŞI COMUNITATEA”, 26-27 septembrie

În perioada 26-27 septembrie 2012, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” București vă invită sa luați parte la workshop-ul “Enthousiasmos: Teatrul și comunitatea”.

Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a treia ediții a conferinței “Diaspora în Cercetarea Științifică și Învățământul Superior din România” și se va desfașura la București, la sediul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, în Sala Atelier. Conferința se va deschide oficial pe data de 25 septembrie, iar primele două zile, 26 și 27 septembrie, vor fi dedicate celor 34 de sesiuni paralele pe domenii de competență, în zone de deschidere în care exista potențial și expertiză românească, cât și pe subiecte de interes legate de inovare și competitivitate în România.

Într-una din aceste sesiuni paralele, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” București organizează workshopul “Enthousiasmos: Teatrul și comunitatea”. Workshopul va reuni personalități ale diasporei din universități și instituții culturale din Europa și America de Nord. Propunându-și să discute rolul social al teatrului în viața comunităților occidentale tradiționale sau contemporane, cercetătorii adunați în această sesiune vor prezenta contribuții științifice și propuneri culturale inedite în domeniul artei dramatice și a implicațiilor acesteia în educație. Masa rotundă își propune descoperirea unor răspunsuri punctuale privind pedagogia educației prin teatru în România – un spațiu social favorabil evenimentului teatral comunitar și participativ.â

Mai multe informatii gasiti AICI sau la adresa de e-mail comunicare@unatc.ro.

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *