EUobserver: Expaţi români s-au adunat în faţa sediului CE, cerându-i lui Victor Ponta sa “înceteze să simuleze democraţia”

Cativa dintre expatii romani din Bruxelles s-au adunat miercuri, in prima zi a vizitei lui Victor Ponta in oras, in fata sediului Comisiei Europene, cerandu-i premierului sa “ii respecte” pe romani si sa “inceteze sa simuleze democratia”, scrie EUobserver, potrivit HotNews.ro.

Expatii romani din Bruxelles au creat si un eveniment pe Facebook, intitulat “Stop Faking Democracy!” unde lanseaza o invitatie pentru o manifestatie similara astazi: ” In ton cu vizita Domnului Ponta in Bruxelles, veniti joi 12 iulie in fata cladirii Comisiei Europene cu mesaje decente si fara provocari. Va multumim.”

Vizita premierului Victor Ponta la Bruxelles continua, joi, cu intrevederi cu presedintele Consiliului European, Her man Van Rompuy, si cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Miercuri, Victor Ponta s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, si cu Hannes Swoboda, liderul grupului socialist din PE.

Sursa: HotNews.ro
Foto:  blogponta.wordpress.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *