Experiment Integrativ de Business -Transfer de Know-How pentru Inovare Economica si Sociala, 24 noiembrie 2011

Potrivit unui anunt de presa transmis către Calea Europeană, sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Uniunii Europene,  se va organiza cel mai semnificativ Experiment Integrativ de Business-Transfer de Know-How pentru Inovare Economica si Sociala, in special prin smart use a mijloacelor IT&C, la sediul si in parteneriat cu Centrul ArCuB al Primariei Generale Bucuresti, 24 noiembrie 2011, orele 12.30.

Reuniunea se focalizeaza pe facilitarea accesului la finantare directa pe canale dedicate Bruxelles pentru noile programe/parteneriate in favoarea Inovarii, in special Flagship-ul “FuturICT –  Knowledge Accelerator” (100 mln anual, 2-5 mln Euro), “Social Innovation Europe” (program Bruxelles – EUCLID in valoare totala de 1 miliard Euro), Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (buget coroborat in curs de stabilire, perioada 2012-2020). Pentru delegatii la eveniment, sunt disponibile cadrul si  premisele de Networking/Relationare si Lobby Institutional la nivel UE si al altor institutii comunitare si globale precum BERD, UNDP, World Bank etc.

In plus, pentru a se putea numara printre decidentii si top managerii care vor influenta concret Pachetul UE Economic si Financiar si Acordul de Convergenta Bugetara 2012, intre Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, organizatorii preconizeaza ca participantii sa poata sa se numere printre co-Semnatarii proiectului Cartei Albe a Relansarii Economice si Sociale prin Competitivitate si Inovare, ce va fi avansat oficial in atentia forumurilor internationale, comunitare si autoritatilor centrale romane. In acest sens, pentru oganizatiile si reprezentantii mediului de afaceri, stau la dispozitie formule ingenioase inter-active, practice de implicare, relationare si promovare a brandului in contextul relansarii prin inovare a Regiunii Dunarii – Bazinul Marii Negre. Mentionam ca rezultatele vor fi sintetizate in urma desfasurarii dezbaterii publice din cadrul “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania”, urmata de un Performance Colectiv si decernarea Trofeelor “Campioni Romani in Afaceri”. Invitatul Special de Onoare este creatoarea de moda Venera ARAPU, iar cu acelasi prilej vor sustine recitaluri muzicale tinerii interpreti Aldo BLAGA si Oliver POPA.
Pentru detalii suplimentare si expresii de interes in vederea participarii, va rugam sa consultati site-urile:  www.HouseofEurope.ro si www.StructuralFunds.ro sau sa contactati secretariatul Consortiului Organizatoric la tel./fax: 021.2304997.
Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.