Festivitatea de premiere a concursului de desene ”Ziua Europei”

Avem plăcerea să vă invităm la festivitatea de premiere a concursului de desene ”Ziua Europei”, ediția 2011, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România. În cadrul ceremoniei, care va avea loc pe 30 septembrie, începând cu orele 13:00, în cadrul Spațiului Public European (Str. Vasile Lascăr, nr. 31), vor fi anunțați și premiați câștigătorii concursului din acest an.

La eveniment vor participa domnul Niculae Idu, Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, doamna Lucinia Bal, Șefa Biroului Parlamentului European în România și domnul Adrian Curcan, Inspector de Arte în cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Concursul de desene ”Ziua Europei” s-a adresat tuturor elevilor din ciclul primar și gimnazial din România, iar tema concursului din acest an a fost voluntariatul. Dintr-un total de peste 3.500 de lucrări înscrise în concurs, au fost selectate pentru finală 60 de desene pentru fiecare categorie în parte (ciclul primar și ciclul gimnazial). Ocupanții locurilor I, II și III vor fi anunțați în cadrul festivității de mâine.

Sursa foto: euractiv.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *