UE da 7 milioane de euro pentru proiectul eParticipare

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea de catre Comisia Europeana a apelului pentru propuneri, din cadrul obiectivului 3.5 al programului ICT-PSP – “eParticipare – implicarea cetatenilor in procesul de luare a deciziilor in spatiul UE”.
Aceasta masura este complementara celei de-a treia cereri de proiecte pentru temele din cadrul programului ICT-PSP, care s-a incheiat la data de 2 iunie a.c. Bugetul orientativ alocat obiectivului respectiv este de 7 milioane €.
Participarea este deschisa tuturor organizatiilor din statele membre ale UE si din alte tari care au acorduri specifice in acest sens. Conditia de baza este ca proiectele prezentate sa implice un numar minim de organizatii din diferite state membre sau
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea de catre Comisia Europeana a apelului pentru propuneri, din cadrul obiectivului 3.5 al programului ICT-PSP – “eParticipare – implicarea cetatenilor in procesul de luare a deciziilor in spatiul UE”, potrivit Euractiv.ro.
Bugetul orientativ alocat obiectivului respectiv este de 7 milioane €. Participarea este deschisa tuturor organizatiilor din statele membre ale UE si din alte tari care au acorduri specifice in acest sens, data limita fiind 23 septembrie 2009. Conditia de baza este ca proiectele prezentate sa implice un numar minim de organizatii din diferite state membre sau asociate.
Cei interesati pot gasi mai multe detalii aici
Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.