Fermierii pot accesa 60 de milioane de euro pentru investiţii în sisteme de irigaţii

Fermierii pot obţine bani europeni pentru investiţii în sisteme de irigaţii. În urma realocărilor financiare din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a anunţat că pune la dispoziţia celor care vor să investească în irigaţii şi lucrări de îmbunătăţiri funciare o sumă de 60 milioane de euro, transmite Gandul.info.

Banii sunt disponibili în cadrul sesiunii ce se va desfăşura în perioada 3 septembrie – 15 octombrie 2012, pentru măsura „Irigaţii şi alte lucrări de îmbunătăţiri funciare” din cadrul programului.

Autoritatea de Management pentru PNDR a decis suplimentarea fondurilor pentru acest domeniu după ce a primit solicitări din partea organizaţiilor de fermieri.

Valoarea minimă acceptată pentru un proiect finanţat în acest caz este de 5.000 de Euro. Această sumă reprezintă valoarea totală eligibilă a proiectului.

Sursa: Gandul.info
Foto:  istockphoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Fermierii pot accesa 60 de milioane de euro pentru investiţii în sisteme de irigaţii

  1. Articole de pescuit 06/02/2013 at 18:41

    Problema e ca sunt prea greoaie toate demersurile pentru niste simpli fermieri, le vor absorbii tot cei care nu se vor folosii de ele in scopul declarat, din pacate..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *