Ministrul Fondurilor Europene: „Autoritatile de Management a fondurilor europene se tem ca vine ANAF-ul si DNA-ul”

eugen teodoroviciUna dintre principalele mize ale guvernarii lui Victor Ponta sta in mana fostului sau consilier, Eugen Teodorovici, numit ministru al Fondurilor Europene. Acesta a declarat, într-un interviu că Autoritățile de Management ”ca Autoritatile de Management se tem sa interpreteze intr-un mod sau altul daca variatiile de contracte sunt sau nu eligibile”.

”Va trebui si sa-mi asum foarte des raspunderea pe anumite interpretari, de pilda variatii de contract pentru ca aici avem blocaje destul de multe si ca timp si ca sume blocate in sistem pentru ca Autoritatile de Management se tem sa interpreteze intr-un mod sau altul daca variatiile de contracte sunt sau nu eligibile” a declarat ministrul.

Întrebat de ce anume se tem, Teodorovici a răspuns: ”Ca vin auditorii, ca vine ANAF-ul, DNA-ul si poate sa interpreteze intr-un mod subiectiv hotararile lor. In momentul in care o Autoritate de Management are o hotarare sovaitoare va fi rolul acestui Minister nou creat si al meu personal sa-mi asum o decizie intr-un sens sau altul.”

Interviul integral, disponibil AICI.

Surse: ec.europa.euHotNews.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.