Forta Civica: Continuam procesul de aderare la PPE

Mihai-Razvan-UngureanuMihai-Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului Forța Civică  (FC), s-a întâlnit la Bruxelles, cu preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, dar şi cu alţi membri ai conducerii PPE.

Vizita are drept scop întărirea legăturilor şi continuarea demersului de aderare a Forței Civice la Partidului Popular European (PPE), cel mai puternic partid european, arata un comunicat remis presei.

Discuţiile cu reprezentanţii popularilor europeni au fost iniţiate încă dinainte ca Forța Civicăp să devină partid parlamentar.

«Forța Civică  crede cu adevărat în viitorul european al României, iar aderarea noastră la cel mai puternic partid european este o etapă care ne va consolida ca formaţiune politică devotată valorilor de dreapta. Nu este prima dată când vorbesc despre necesitatea unificării mişcărilor cu aceeaşi platformă ideologică – acesta este şi un deziderat al PPE, care îşi doreşte o reprezentare puternică în politica din România afiliată popularilor europeni. Alianţa D.A., prin componentele ei, este un prim pas în această direcţie. Cred că avem foarte multe puncte de vedere comune şi ne bazăm pe sprijinul prietenilor noştri europeni. Vor urma şi alte vizite, viitorii noştri candidaţi la europarlamentare vor beneficia de experienţa parlamentarilor PPE. Ne pregătim în modul cel mai serios, aşa cum i-am obişnuit deja pe cei care ne susţin. Vrem să facem lucrurile – şi în această privinţă – cu seriozitate şi eficienţă.» a spus liderul FC.

Cu prilejul acestei deplasări, va avea loc şi o întâlnire a preşedintelui Forței Civice cu membri ai organizaţiei de tineret, aflaţi într-o vizită la Parlamentul European. «Unul dintre cele mai importante obiective pentru partidul nostru este promovarea tinerilor şi deschiderea unui dialog menit să le consolideze încrederea în viitor, să îi motiveze să lupte pentru lucrurile în care cred şi să devină exemple ale succesului obţinut prin muncă, prin educaţie, prin merit personal.» a precizat Mihai-Răzvan Ungureanu.

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Forta Civica: Continuam procesul de aderare la PPE

  1. edmond serban 08/05/2013 at 23:42

    Nu-mi dau seama in ce masura FC, chiar in alianta DA, va avea succes la alegerile europarlamentare; mi- teama ca este prea devreme.Totusi este necesara aceasta confruntare – indiferent de rezultat poate fi un castig.Oricum, demersurile intreprinse in plan extern nu pot face decat bine Romaniei, atunci cande mesagerul are valoare si este apt de a indeplini o asemenea sarcina – si in cazul defata nu exista indoiala. Succes noua, tuturor !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.