Forum de Afaceri pentru Comerţ şi Investiţii România – Indonezia, punct de reper în dezvoltarea relaţiilor economice dintre cele două ţări

camera-de-comertCamera de Comerţ Națională a României invită oamenii de afaceri români marți 28 mai 2013, orele 10.3014.00, la Palatul Camerei de Comerț Naționale a României, Amfiteatrul Al. I. Cuza, (etaj 4, tronson II), să participe la Forumul de Afaceri pentru Comerț și Investiții România – Indonezia, organizat în colaborare cu Ministerului Comerțului din Indonezia și sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Republicii Indonezia la București cu prilejul vizitei în România a unei delegații de oameni de afaceri din această ţară.

Delegaţia indoneziană este compusă din 24 de persoane, oficiali și reprezentanți ai mediului privat, pincipalele domenii de activitate ale acestora fiind: producția, comerțul, prelucrarea, procesarea uleiului de palmier, export produse alimentare și nealimentare, cosmetice din ulei de palmier industriale și de uz uman,  anvelope SUV, textile, colecții de vestimentație tradițională indoneziană, cooperarea în realizarea de investiții în România în zonele libere. Din delegaţia indoneziană fac parte firme recunoscute internaţional precum: Sinar Mas (producție și procesare ulei de palmier), Elang Perdana Industry (producție de anvelope), Bina Karya (producție și procesare ulei de palmier), Prima Tenun Gaya (confecții și materiale textile pentru confecții, colecții proprii Tenun Gaya by Wignyo), Permata Bunda (bijuterii), Sekawan Cosmetics (produse cosmetice), Persona Kriya (bijuterii în aur și argint, pietre prețioase), ş.a. .

Programul evenimentului va cuprinde scurte alocuțiuni în deschidere, prezentări ale mediului de afaceri român și indonezian, precum şi o sesiune de discuții individuale pentru stabilirea unor relaţii comerciale.

Pentru a participa la acest eveniment, oamenii de afaceri români sunt rugaţi să transmită formularul de înregistrare (în limba engleză) aflat pe site-ul www.ccir.ro,  prin e-mail la drc@ccir.ro sau prin fax: 021-311.75.12. până luni 27 mai 2013. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *