FOTO REPORTAJ.CE A FACUT TRAIAN BASESCU IN TURKMENISTAN, TARA FARA FACEBOOK

Calea Europeana va prezinta cele mai interesante imagini din vizita lui Traian Basescu in Turkmenistan.

intalnirea celor doi presedinti

Garda prezidentiala, pe aeroportul din Agsabat

Una dintre gazde

cea mai mare moschee din Asia

VEZI AICI INTREAGA GALERIE DE IMAGINI – FOTO caleaeuropeana.ro. Folosirea fotografiilor fara citarea sursei este interzisa, potrivit legii.
VEZI AICI NOI IMAGINI INEDITE
Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va efectua o vizită
oficială în Turkmenistan, în perioada 11-12 octombrie a.c., la invitaţia președintelui Turkmenistanului, domnul Gurbangulî Berdâmuhamedov. Trimisul special al portalului caleaeuropeana.ro va transmite relatari despre intalnirea celor doi sefi de stat.

Potrivit comunicatului de presa transmis de catre Departamentul de Comunicare Publică al Presedintiei, pe agenda întâlnirii dintre cei doi înalți oficiali figurează semnarea „Planului de acţiuni pentru transpunerea în practică a termenilor Declaraţiei Comune Prezidenţiale”, în cadrul strategiei pentru consolidarea relaţiilor româno-turkmene, în special în domeniul energetic. În acest sens, o miză importantă a colaborării bilaterale o reprezintă creşterea volumului schimburilor comerciale şi a investiţiilor între România şi Turkmenistan. Dincolo de segmentul energetic, construcţiile, IT-ul, agricultura, industria textilă, managementul resurselor de apă și sănătatea publică sunt câteva dintre sectoarele de interes comun care au fost identificate ca având un bun potenţial de cooperare.

Programul cuprinde, potrivit protocolului, printre altele, vizite la Monumentul Constituţiei şi la Muzeul Naţional Principal al Turkmenistanului.

Urmariti aici imagini filmate in cursul precedentei vizite in Turkmenistan a Presedintelui Traian Basescu, in urma cu trei ani.

 

Anul trecut, Presedintele Turkmenistanului l-a vizitat pentru a doua oara pe Traian Basescu. Aflati aici despre ce au discutat.

 Cititi aici mai multe despre Turkmenistan.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *