Frauda pe Internet – FBI da asigurari ca cei sase romani inculpati in SUA vor fi prinsi

computerAutoritatile americane dau asigurari, intr-un comunicat oficial, ca sase romani si un albanez care au fost inculpati in SUA pentru fraude de milioane de dolari din vanzari false de produse de lux pe internet vor fi prinsi si dusi in fata justitiei, cu ajutorul partenerilor internationali. 

Cei şapte au fost depistaţi în urma unei ample acţiuni a FBI şi a Interpol, potrivit unui comunicat al Departamentului de Justiţie al SUA. Aceştia conduceau o adevărată reţea de fraude cibernetice, din care mai făceau parte alte persoane – printre care şase români – arestate în urma unei operaţiuni desfăşurate prin cooperare poliţienească la nivel internaţional, la 5 decembrie 2012.

Românii şi complicele albanez se află pe lista “Wanted” a FBI din 20 decembrie 2012, când Judecătoria Districtuală din Brooklyn, New York, a emis pe numele lor mandate federale de arestare. Ei sunt acuzaţi de complicitate la comiterea de infracţiuni prin transferuri bancare frauduloase, spălare de bani, fals în acte şi uz de fals, precum şi trafic cu mărci înregistrate false.

Mai multe informatii AICI.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *