Gala Sănătăţii, ediţia a III-a – Tradiţie în recunoaşterea valorilor din sectorul medical, 14 decembrie 2011

Gala Sanatatii, locul de întâlnire a valorilor din sanatate si primul eveniment de acest gen din Romania, îsi deschide cortina celei de-a treia editii, pe 14 decembrie, ora 19:30, la Palatul Parlamentului (Intrarea S1), pentru a premia cele mai deosebite realizari din domeniul medical.
Gala Sănătăţii şi-a construit deja o tradiţie în promovarea valorilor medicinei româneşti, în recompensarea şi încurajarea eforturilor celor care sprijină sănătatea din România. Cea de-a treia ediţie îşi propune să continue această tradiţie şi să premieze reuşita medicilor şi a celor care au contribuit la dezvoltarea sistemului de sănătate românesc în anul 2011.

Gala Sănătăţii este o manifestare de anvergură, care creează o imagine complexă a “sănătăţii” autohtone, prin faptul că aduce într-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, un juriu format din personalităţi marcante din domeniu, precum şi alţi invitaţi din domeniile conexe sănătăţii.

“La ultima ediție a Galei am lansat ideea de „competiție”, așa că și anul acesta ne respectăm promisiunea de a premia pe cei care timp de un an de zile, dar nu numai, au depus eforturi semnificative, pentru ca starea sănătății din România să se îmbunătățească. Gala Sănătății a devenit deja un eveniment așteptat de întreaga lume medicală din țara noastră, iar organizarea acesteia în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților nu face decât să ne onoreze și să ne încurajeze în dezvoltarea acestui proiect”, a menționat lector univ. drd. Simona Maria Vlădica, Director General Sănătatea Media Group.

Evenimentul Gala Sănătăţii este recunoscut şi prin cea mai complexă platformă de categorii de premii. Astfel, Gala Sănătăţii apreciază şi încurajează valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical românesc şi la ridicarea standardelor de performanţă în sănătate, prin categorii de premii ca: Cea mai dinamică societate medicală, Cea a implicată asociaţie de pacienţi, Excelenţă în cercetare, dezvoltare şi inovaţie, Implicare deosebită în activitatea didactică, Implicare socială şi investiţii în domeniul sănătăţii, Cel mai bun jurnalist din presa de sănătate, Cel mai performant management medical (sectorul public/privat).

Gala Sănătăţii premiază şi actorii din domeniile conexe sănătăţii fiind punctul de întâlnire a celor mai importante personalităţi de pe scena medicală din România. În cadrul acestei manifestări medici, manageri de top din industria de sănătate, asociații de pacienți, societăți medicale şi jurnalişti din domeniul sănătății sunt recunoscuţi pentru realizările lor şi pentru implicarea în promovarea unei vieţi sănătoase.

Prima ediţie, derulată în 2008, a fost şi primul eveniment de acest gen din România. De atunci, în fiecare an, premianții și participanții – medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalişti şi politicieni, care au fost prezenţi la Gala Sănătăţii, au salutat această iniţiativă a Sănătatea Media Group

Gala Sănătăţii, ediţia a treia, este un eveniment Sănătatea Media Group organizat în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților. PR& Comunicare: Sănătatea Press Group.

Inscrieri şi detalii suplimentare: www.galasanatatii.ro

Share daca ti-a placut articolul:

2 Responses to Gala Sănătăţii, ediţia a III-a – Tradiţie în recunoaşterea valorilor din sectorul medical, 14 decembrie 2011

 1. arcasul 15/12/2011 at 19:31

  Cel mai penibil show in care organizatorii s-au autopremiat
  Bravo

  Reply
 2. ciobanul 15/12/2011 at 22:25

  Cred ca le e si rusine sa anunte cistigatorii sunt din familia Vladica ca pe frasu la facut celebru

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *