Gemeni eliberati, pentru ca politia nu a putut alege vinovatul…

 

gemeniDoi gemeni arestaţi sub suspiciunea că ar fi furat bijuterii şi ceasuri în valoare de peste şase milioane de euro au fost eliberaţi, după ce poliţia n-a putut decide care dintre ei este vinovatul. Cei doi fraţi au fost arestaţi la două săptămâni după incident, dar din cauza faptului că informaţia lor genetică este similară, urmele de ADN descoperite de poliţie nu au putut dovedi care dintre ei este vinovatul. Investigaţia se află încă în desfăşurare.

Potrivit Daily Telegraph, cei doi bărbaţi, în vârstă de 27 de ani, au fost acuzaţi de furt la cel mai mare supermarket din Europa, KaDeWe. Investigatorii cred că hoţii au intrat în magazin printr-o ieşire din acoperişul clădirii, după ce au escaladat-o cu echipamente speciale. Poliţiştii n-au putut însă demonstra care dintre cei doi a luat parte la operaţiune sau dacă ambii au fost implicaţi în aceasta.

“Din dovezile pe care le avem reiese că cel puţin unul dintre fraţi a participat la infracţiune, dar nu putem stabili care dintre ei”, se precizează într-un comunicat emis de poliţie.

 

sursa-Agerpres

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.