Imagine cat o mie de cuvinte: FOTOGRAFIA care surprinde OFENSIVA de la Berlin a Premierului Victor PONTA.

merkel pontaPremierul Victor Ponta pare sa fi depasit complexul german. Cel putin asa reiese din pozitia in care s-a fotografiat, la dineul oferit de Angela Merkel. Cei doi premieri au iesit la o discutie pe terasa. Fotografia postata pe pagina de facebook a premierului Victor Ponta il infatiseaza pe acesta intr-o pozitie ofensiva, cu piciorul stang indreptat spre cancelarul german. Angela Merkel este intr-o pozitie de ascultare, usor defensiva, cu picioarele lipite si mainile incrucisate.

Dineul oficial organizat de cancelarul german Angela Merkel cu ocazia vizitei la Berlin a premierului Victor Ponta s-a prelungit, luni seară, deoarece cei doi şefi de guverne au avut o discuţie în particular, departe de ochii şi urechile celorlalţi participanţi la eveniment, anunta Romania TV.

Ponta şi Merkel au discutat între patru ochi aproximativ 20 de minute, conversaţia părând a fi una jovială.

Victor Ponta se află în vizită oficială în Germania, iar luni a avut o întâlnire cu Angela Merkel, în cadrul căreia au discutat despre relaţiile bilaterale dintre România şi Germania, despre teme europene şi regionale, dar şi despre politica internă românească.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la România TV că interesul Germaniei este ca în România să existe un guvern stabil, atât din perspectiva investitorilor germani în România, cât şi în contextul geopolitic din această zonă a Europei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/victor-ponta-discutie-intre-patru-ochi-cu-angela-merkel-in-timpul-dineului-oficial_83809.html#ixzz2VtLQsvZA

FOTO:https://www.facebook.com/victor.ponta

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.