In ce tara traim?

Ma uit la televizor, citesc pe internet. Campanie la televizor de dimineata pana seara. promisiuni, vorbe multe, amenintari si zambete prietenos fortate. Unde e poporul? Unii sunt inca la munca, desi poate nu si-au mai luat salariul intreg de cateva saptamani. altii sunt la mitinguri de sustinere a favoritilor.

altii stau inchisi in casa, de frica gripei porcine. de acolo, cu ochii la televizor, au toate sansele sa se izoleze de tot.

azi Barroso a anuntat ca la 1 decembrie intra in vigoare Tratatul de la Lisabona, dupa ce Curtea Constitutionala a dat unda verde adoptarii documentului. Europa se pregateste sa poarte haine noi, noi ne intoarcem cojocul pe partea cealalta si ne certam intre noi. Europa Unita strange randurile, noi rupem atom cu atom ceea ce odinioara inca ne mai unea. Traiasca Romania, traiasca interesul national! Care o mai fi acela?

Share daca ti-a placut articolul:

2 Responses to In ce tara traim?

  1. madalina 06/11/2009 at 03:37

    Dureros, dar adevarat!

    Reply
  2. Catalin Trandafir 09/11/2009 at 13:00

    Cei care de bine de rau ne dam seama de adevarata situatie a Romaniei trebuie sa facem absolut tot ce ne sta in putere ca sa constientizam cat mai multa lume despre acest lucru , sa facem sa mearga la vot cat mai multa lume , sa facem ca un numar cat mai mare sa se implice in rezolvarea problemelor pe care le are tara , NU trebuie lasati doar politicienii sa hotarasca destinul Romaniei .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *