Inaugurarea Cotroceni Business CLUB (CBC), un club destinat comunității de afaceri, 15 decembrie

Un nou eveniment în lumea business-ului românesc. Joi, 15 decembrie va avea loc inaugurarea Cotroceni Business CLUB (CBC), un club destinat comunității de afaceri din Cotroceni Business Center. Prin intermediul acestuia, peste 70 de societăți vecine vor putea fi sprijinite în demersul lor de a crea punți din perspectiva oportunităților de colaborare.

Evenimentul va cuprinde prezentarea membrilor Cotroceni Business CLUB, tombola cărților de vizită cu premii și masa de prânz. „Cotroceni Business CLUB își propune să vină în sprijinul membrilor săi prin generarea unor interacțiuni concretizate într-un număr de parteneriate din ce în ce mai mare; creșterea fluxului de know-how și soluții de business; promovarea reciprocă a serviciilor oferite de membrii CBC la nivelul partenerilor externi; crearea și susținerea unor proiecte sociale”, au declarat organizatorii evenimentului.

Inaugurarea Cotroceni Business CLUB va avea loc joi, 15 decembrie, între orele 12:30-14:30, la Restaurantul Boema din incinta Cotroceni Business Center (B-dul Iuliu Maniu nr 7, sector 6, București). Organizatorul și inițiatorul întâlnirii membrilor clubului este VP Holding. Evenimentul se dorește a avea o recurență trimestrială.

Așa cum sintetizează motto-ul organizație, “ We build business”, VP Holding își asumă misiunea de a concepe și a dezvolta proiecte de succes, contribuind în mod decisiv prin know-how-ul propriu la finalizarea acestor proiecte, în deplină concordanță cu instrucțiunile și așteptările clienților săi.

Eficiența organizațională VP Holding, recunoscută ca atare în mediile de specialitate la nivel internațional, este determinată de competența profesională a experților săi și este susținută de modul integrat de acțiune al grupurilor de companii coordonate de VP Holding: Alter Ego Group (AEG), AllConsulting Group (All), Metropolis Business Group (MBG), Transactional Business Group (TBG) și VP Entertainment (VPE).

În cifre, VP Holding reprezintă:

5 grupuri/direcții distincte de business;

peste 50 de tipuri de servicii oferite clienților;

peste 100 de clienți din țară și din străinătate;

peste 160 de proiecte în derulare;

peste 200 de specialiști angajați;

Contact:

Adresa: B-dul Iuliu Maniu, nr 7, corp A, Cotroceni Business Center, sector 6, București

Tel:021 315 8565; fax: 021 315 8566;

e-mail: office@vp-holding.ro;

Persoana de contact pentru evenimentul „Cotroceni Business CLUB”- Alecsandru Dumitru

alecsandru.dumitru@metropolis-group.ro; tel: 0757069046

Sursa foto: elevate.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *