Intalnire speciala intre Victor Ponta si Tony Blair la Bucuresti

victor ponta fbPremierul Victor Ponta s-a intalnit cu fostul premier britanic Tony Blair, aflat din nou la Bucuresti, dupa vizita efectuata in 2012, transmite Agerpres. Victor Ponta a postat duminica seara pe Facebook mai multe fotografii in care apare in compania lui Blair – titlul albumului fiind “Intalnire speciala cu Tony Blair”, potrivit HotNews.

Dupa intalnirea care a avut loc la sediul PSD, cei doi au mers pe jos spre un restaurant, unde, dupa cum a povestit Victor Ponta la plecare, s-au bucurat de mancare romaneasca. Premierul a aratat ca a fost o oportunitate extraordinara sa discute cu cineva care a stat zece ani in functia de premier.

“Pe piata zonei de munca, a investitiilor, trebuie sa fim luati din ce in ce mai serios si cred ca eu nu sunt excesiv de optimist, sunt doar realist, si cred ca Romania poate sa devina o Polonia a acestei zone”, a declarat premierul, dupa intalnirea cu Blair.

Intrebat ce sfaturi are pentru Romania fostul premier britanic, Victor Ponta a aratat ca, intre acestea, cel referitor la faptul ca trebuie sa avem mai multa incredere in noi. “Sa avem mai multa incredere in noi, pentru ca, intr-adevar, daca noi nu avem incredere in Romania nici n-o sa aiba altii mai mult decat noi”, a afirmat premierul.

 

Sursa: HotNews.ro
Foto: Facebook-Victor Ponta

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *