Invitatie la Forumul ONG-urilor de la Marea Neagra- “Construirea unei viziuni comune”

In perioada 6-8 octombrie a.c se desfăşoară cea de-a patra ediţie a Forumului organizaţiilor neguvernamentale din Regiunea Mării Negre, prilej cu care peste 150 de participanţi din România şi din străinătate se vor reuni la Bucureşti pentru a pune in dezbatere unele dintre cele mai importante teme de interes regional pentru societatea civilă şi pentru a împărtăşi soluţii locale la probleme regionale.

Forumul este organizat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND), cu sprijinul Ministerului român al Afacerilor Externe, al Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi al Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Fundatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania are placerea de a va invita la un briefing de presa cu privire la editia din acest an a Forumului ONG-urilor de la Marea Neagra. Evenimentul va avea loc miercuri, 5 octombrie 2011, cu incepere de la orele 10:30, la sediul Reprezentantei Comisiei Europene din strada Vasile Lascar 31, etajul I.

Pentru informatii suplimentare:

Persoana de contact – Adriana Zaharia – Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România – FOND, telefon: 0747798582, e-mail: adriana.zaharia@fondromania.org

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de internet :

www.blackseango.org; www.fondromania.org.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *