Ioan Rus și Victor Paul Dobre au demisionat

UPDATE: Ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, a confirmat, luni, pentru Mediafax, că şi-a înaintat demisia din funcţie, el precizând că a făcut acest lucru “din motive personale” şi că va comenta mai mult “altădată”.

Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil.

Ioan Rus a anunţat după conferinţa de presă în care şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

 

Guvenul anunţă că premierul Victor Ponta va merge la Palatul Cotroceni, la ora 12.00, pentru a prezenta propunerile privind posturile de ministru de Interne şi ministru delegat al Administraţiei.

Surse: Mediafax.roZF.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

4 Responses to Ioan Rus și Victor Paul Dobre au demisionat

  1. Pingback: Antonescu: "N-am avut nicio discuţie cu Rus, dar existau motive să demisioneze" | caleaeuropeana.ro

  2. Pingback: Ponta a prezentat propunerile de miniștri | caleaeuropeana.ro

  3. Pingback: Mark Gitenstein, vizită la sediul MAI. Ambasadorul a avut o discuție cu Ioan Rus | caleaeuropeana.ro

  4. Pingback: Decapitarile de la Externe si Interne, facute pentru slabirea argumentelor lui Traian Basescu | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *