Irlanda spune DA. Tratatul de la Lisabona schimba Europa Unita. Afla totul pe Calea Europeana, luni, de la ora 13, B1 TV.

Augustin Fuerea vine pe Calea Europeana, luni, de la ora 13, pe B1 TV, pentru a vorbi despre impactul aprobării de către irlandezi a Tratatului de la Lisabona. Cine si cum va conduce Europa Unita? Profesorul Vasile Puscas, fostul șef al Departamentului de Afaceri  Europene si analistul de politica externa, Bogdan Chirieac, vor comenta evenimentul care relansează proiectul european.

Cum comentati acest eveniment? Cum ati fi votat daca si in Romania s-ar fi facut referendum pe tema Tratatului de la Lisabona? Credeti ca romanii stiu suficiente lucruri despre impactul acestui Tratat asupra UE? Credeti ca autoritatile romane au informat corespunzator populatia asupra schimbarilor ce vor veni? Puteti posta aici comentariile dumneavoastra.

Share daca ti-a placut articolul:

2 Responses to Irlanda spune DA. Tratatul de la Lisabona schimba Europa Unita. Afla totul pe Calea Europeana, luni, de la ora 13, B1 TV.

 1. Roxana P. 05/10/2009 at 12:12

  Foarte interesanta tema pe care o propuneti pentru astazi! Este o dezbatere mai mult decat necesara pentru aceasta perioada! Felicitari pentru faptul ca il aveti, din nou, ca invitat, pe prof. Fuerea, alaturi de prof. Puscas si analistul Chirieac!

  Reply
  • Dan Carbunaru 05/10/2009 at 12:35

   Multumesc pentru apreciere si vizionare placuta. puteti posta intrebari si comentarii pe care le vom prezenta in emisiune. Dan Carbunaru

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *