VIDEO Ivan Patzaichin l-a invitat in Delta pe Printul Charles. Vineri, 25 octombrie, pe TVR1, la emisiunea Calea Europeana.

Ivan-Patzaichin

Multiplul camion olimpic si mondial Ivan Patzaichin l-a invitat in Delta pe Printul Charles.  Aflati mai multe urmarind pe TVR1 editia de vineri, 25 octombrie, a emisiunii Calea Europeana. De la 18.50, invitatul special al emisiunii este Ivan Patzaichin. Alaturi de marele campion si de Teodor Frolu, vom vorbi despre promovarea infrastructurii verzi la nivelul UE si ce face Romania in acest sens. Cum a reusit Romania sa devina varf de lance in promovarea politicilor europene in domeniul infrastructurii verzi si eco-turismului si ce vrea sa faca Patzaichin pe Dambovita, in centrul Bucurestiului sunt cateva dintre temele abordate.

Click AICI pentru a viziona emisiunea.

Cea mai buna intrebare adresata de telespectatorii nostri le-a adus elevilor de la un Liceu din Orsova  un premiu special – un tricou cu autograful celebrului sportiv!

sursa foto – timnews.ro

Share daca ti-a placut articolul:

3 Responses to VIDEO Ivan Patzaichin l-a invitat in Delta pe Printul Charles. Vineri, 25 octombrie, pe TVR1, la emisiunea Calea Europeana.

 1. flesh 22/10/2013 at 16:06

  N-am urmărit emisiunea de vinerea trecută, dar am văzut finalul ei pe site-ul TVR+ şi apreciez faptul ca i-aţi întrebat pe invitaţii dumneavoastră cum pot ajuta fondurile europene dezvoltarea durabilă a zonei Roşia Montană, în ipoteza că Gabriel Resources lichidează RMGC-ul şi pleacă.
  Aş fi dorit un răspuns mai elaborat, dar am înţeles esenţialul: cu siguranţă pot fi accesate fonduri europene pentru diverse activităţi în zona Roşia Montană, ba chiar investitorii ar putea fi sprijiniţi prin acordarea de puncte suplimentare proiectelor lor de dezvoltare a acestei zone năpăstuite.
  Îi mulţumesc sponsorului dumneavoastră, 4culori.ro, pentru că vă sprijină. Am intrat pe site-ul lor şi am văzut ce oferă. Eu nu voi ridica premiul, vă recomand să-l oferiţi câştigătorului concursului următoarei emisiuni, dacă contractul de sponsorizare permite.
  Vă doresc să aveţi succes cu emisiunea Calea Europeană.
  Iar dacă RMGC dispare şi Roşia Montană este lăsată în pace, poate veţi face o emisiune în care să fie discutate mai pe larg posibilităţile de finanţare din fonduri europene a proiectelor de dezvoltare durabilă a zonei. Că de proiect de lege specială a avut parte, merită o emisiune specială!
  Uniţi salvăm Roşia Montană.

  Reply
 2. REDACTIA 22/10/2013 at 16:24

  Buna ziua,

  va multumesc pentru interesul manifestat fata de emisiune. Intrebarea dumneavoastra a reusit conectarea a doua teme principale, una dintre ele fiind si tema emisiunii respective. Vom tine cont de dorinta dumneavoastra de a acorda premiul pe care l-ati castigat unei alte persoane. Daca sunteti de acord, il vom inmana clasei a XI F, de la Liceul Teoretic Traian Lalescu, din Orsova, din care fac parte campioni europeni si mondiali de juniori la canotaj.

  Reply
 3. flesh 22/10/2013 at 22:57

  Sigur că da! Sportul e bun pentru toţi şi copiii trebuie să fie încurajaţi să facă sport.
  Mens sana in corpore sano!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.