Joseph Daul îl invită pe premierul Ponta la dezbaterea de miercuri de la Strasbourg

Joseph Daul, preşedintele grupului popular din Parlamentul European, i-a adresat vineri premierului Victor Ponta o invitaţie de a fi prezent la dezbaterea privind situaţia din România care va avea loc miercuri, 12 septembrie, în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg a forului legislativ  european, potrivit Gandul.info.

“Preşedintele Daul a reluat vineri invitaţia adresată premierului Ponta de a veni în Parlamentul European pentru a ne exprima poziţia sa cu privire la evenimentele din România”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Delia Vlase, purtătorul de cuvânt al liderului grupului PPE.

“Invitaţia rămâne deschisă, preşedintele grupului PPE a reluat apelul său public către premierul Ponta pentru că el consideră necesară prezenţa primului-ministru al României la o dezbatere în cadrul unei sesiuni plenare a Parlamentului European cu privire la România”, a mai spus Vlase.

În 10 iulie, Joseph Daul declara că a refuzat să îl primească pe premierul Victor Ponta, care îi solicitase o întrevedere cu ocazia vizitei pe care a făcut-o atunci la Bruxelles, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu de către Parlament.

Sursa: Gandul.info

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Joseph Daul îl invită pe premierul Ponta la dezbaterea de miercuri de la Strasbourg

  1. Gheorghe HLO 09/09/2012 at 20:59

    Nu mai inteleg nimic! Umflatii astia, te cheama la ei, pt referendum te obliga sa accepti ceva… , ceva …ce ei nu au – cvorumul; dupa ce ca prin manevrele lor umilesc pe cei peste opt milioane de romani, te prezinti dumneata, Victor Ponta – copresedinte al Uniunii Social Liberale, ajungi sa te declari multumit de actiunile BAROSSANULUI! … oare, pe cand …. DEMISIA… ???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.