Joseph Daul MEP, presedintele Grupului PPE – Romania: “Sustinem politicile responsabile”

Comentand cu privire la afirmatiile recente ale opozitiei politice din Romania, presedintele Grupului PPE Joseph Daul, potrivit unui comunicat remis Calea Europeana, a declarat:

Europa se confrunta cu cea mai dificila criza economica de la cel de al Doilea Razboi Mondial. Romania  a fost obligata sa ia, in ultimii trei ani, decizii economice pentru a se adapta la aceasta criza. Chiar daca unele dintre ele au fost dure, s-au dovedit a fi cele corecte aducand tara pe calea cea buna pentru o redresare pozitiva.

Pentru Joseph Daul “toti politicienii au datoria sa asculte nemultumirile exprimate de cetateni si sa gaseasca solutiile potrivite nu numai pentru prezent, ci si pentru viitor.”

Presedinte celui mai important grup parlamentar european a deplans modul in care opozitia politica romaneasca foloseste frustrarile oamenilor in scopul de a discredita o politica care este pozitiva pentru intreaga natiune. Acest lucru ar putea conduce la pierderi majore pe pietele europene si ar aduce tara intr-un impas.
“Fac apel la opozitia din Romania sa fie responsabila. Cererile opozitiei pentru sanctiuni din partea institutiilor europene nu sunt impotriva Guvernului, ci impotriva poporului roman. Sa nu distruga ceea ce poporul roman a construit in ultimii 22 de ani.”

“Grupul PPE a fost intotdeauna alaturi de poporul roman. Puteti conta pe sprijinul nostru si de  acum  inainte.”

Sursa foto: flickr.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.