Crin Antonescu susține clarificarea Legii ANI în ceea ce priveşte incompatibilităţile, propusă de primari

antonescu_Președintele PNL Crin Antonescu a afirmat, marți, că susține inițiativa primarilor pentru clarificarea Legii ANI în ceea ce privește incompatibilitățile.
Liderul PNL a apreciat că este vorba despre o interpretare a legislației în domeniu și „o vânătoare de foame”, care a dus la o „problemă de sistem”, notează B1.ro.

“Nu s-a pus nicio secundă problema presiunii asupra ANI. Ce presiune să facem asupra ANI? Când PDL avea foarte mulţi primari, mulţi dintre ei în aceeaşi situaţie, că nu s-au apucat 1000 de oameni să facă şmecherii – aici avem chiar de a face cu o problemă de sistem şi de interpretare a legii – ANI nu a sesizat chestiunea asta. Desigur, sunt 1000 de primari, dar ce plăcut e pentru ANI să pigulească aşa câte unul”, a afirmat Antonescu, întrebat dacă PNL va face presiuni pentru modificarea legii ANI în ceea ce priveşte incompatibilităţile.

Ceea ce cer primarii, din câte ştiu eu, cerere pe care o susţin, este să se facă o clarificare de natură legislativă”, a precizat liderul PNL.

Sursa: B1.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.