Leonard Orban anunta posibile angajari in structurile de gestionare a fondurilor europene

Ministrul Leonard Orban va prezenta miercuri in sedinta de guvern evaluarea privind necesarul de personal suplimentar in structurile care gestioneaza fondurile europene. “Foarte probabil, va fi aprobata o suplimentare. (…) Ulterior va trebui sa se faca angajari”, a spus ministrul, intr-o intalnire online cu cititorii HotNews.ro.

Prim-ministrul Emil Boc a acordat termen pana in 16 ianuarie pentru o evaluare a personalului din structurile de gestionare a fondurilor europene – autoritati de management si organisme intermediare.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, spune ca a finalizat analiza si ca o va prezenta in sedinta de guvern de miercuri, 18 ianuarie.

“Voi prezenta aceasta analiza in sedinta de guvern de maine si, foarte probabil, va fi aprobata o suplimentare a personalului din structurile care gestioneaza fondurile comunitare. Ulterior, va trebui sa se faca angajari conform respectivei decizii, cat mai rapid posibil, astfel incat sa se poata imbunatati activitatea in domeniu”, a spus Orban in dialogul cu cititorii HotNews.ro. ​

Sursa articol: HotNews.ro
Sursa foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.