Lider în topul chiulangiilor români din Parlamentul European, Becali ar prefera să meargă la meci decât la muncă

Dintre europarlamentarii romani, Gigi Becali a chiulit cel mai mult, el fiind prezent la mai putin de un sfert din numarul total de sedinte, potrivit ziare.com. In clasamentul luarilor de cuvant, Gigi Becali se pozitioneaza ceva mai bine, avand 39 de interventii in plenul Parlamentului European. Mai multe detalii aici.

Becali a declarat, vineri, ca trebuie sa se decida daca va merge, luni, la Parlamentul European sau la meci, el precizand ca, desi inclina spre meci, trebuie sa mai mearga si pe la PE, unde nu a mai fost “de o luna si jumatate – doua”.

Eurodeputatul a facut aceste declaratii intrebat daca va merge la Cluj-Napoca, pentru a asista la meciul programat, luni, de la ora 19.00.

“Am de ales intre a merge la Parlamentul European sau la meci, dar eu inclin spre meci. Dar trebuie sa mai merg si pe acolo, pentru ca nu am ajuns de o luna si jumatate – doua”, a raspuns Becali.

El a mai spus ca are consilieri mai buni decât Monica Macovei sau Cristian Preda, astfel incat nu este nevoit sa mearga “tot timpul” la PE.

“Eu am trei birouri, unul la Starsbourg, unul la Bruxelles si unul aici, la palat. Eu primesc patru mii de euro pe luna de la Parlamentul European pentru intretinerea biroului de la palat. Consilierii mei sunt mai buni decat Monica Macovei sau Cristian Preda, asa ca nu trebuie sa merg tot timpul. Preda se duce la Parlamentul European pentru diurna de 300 de euro pe zi, dar eu nu am nevoie de ei”, a completat Becali.

Sursa articol: Ziare.com
Sursa foto: romania-europeana.blogspot.com

Iata ce se intampla la nivelul institutiilor UE, in aceasta saptamana si miza pentru Romania.

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *