Liderul Jobbik le scrie politicienilor români: ”Dacă drepturile românilor sunt încălcate, nu aţi intra în conflict cu altă ţară?”

gabor  VonaPreşedintele partidului maghiar extremist Jobbik, Vona Gabor, se adresează politicienilor români, într-o scrisoare deschisă publicată pe contul său de Facebook.

„Dragi politicieni români“, astfel începe Vona Gabor scrisoarea adresată României, în care precizează că afirmaţiile sale „sunt greşit interpretate de către presă“, iar întreaga „isterie“ nu a fost decât un scandal fără fundament.

Vă întreb, dacă drepturile românilor sunt încălcate, nu aţi intra în conflict cu altă ţară, nu ar fi o acţiune care să provoace acelaşi răspuns pe care vi l-am oferit? Şi atunci ce este cu toată isteria asta?“ scrie Vona Gabor în scrisoare.

„Conştiinţa mea este curată, aşa că aştept dezbaterea“, scrie Vona Gabor, care solicită organizarea unei conferinţe de presă în cadrul căreia să se clarifice aceste chestiuni, exprimându-şi speranţa ca românii să accepte această cerere şi ca adevărul să iasă la iveală.

Sursa: Adevarul.ro
Foto: Jobbik.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *