LIVE Cafeneaua Complexității, luni, 11 martie – Psihologie cuantica. Invitatul serii: Cristian Andreescu

foto-profil”Transdisciplinaritatea este la ea acasa la Centrul pentru Studii Complexe, de aceea noi nu ne speriem de alaturarea unor discipline care par a nu avea nicio legătura una cu alta. Pentru a le aborda simultan, va trebui sa ne plasam pe acel nivel de perceptie, la care diferentele devin neesentiale.

Cristian Andreescu este Director de proiect in cadrul recent infiintatei directii de cercetare exploratorie Studiul Fenomenelor de Cognitie din cadrul Centrului pentru Studii Complexe.

Pasionat atat de psihologie, cat si de fizica cuantica, a abordat cu egal interes ambele discipline si va incerca prin prezentarea pe care o va face, sa scoata in evidenta ceea ce ele au in comun. Pe langa o viziune personala si sintetica a abordarii dintr-un punct de vedere din care ambele directii se „vad la fel de bine”, va mai fi propusa pentru dezbatere si o carte consacrata: Quantum Psychology de Robert Anton Wilson, avand subtitlul How Brain Software Programs You and Your World.

Speram sa va incite aceste cateva cuvinte despre intalnirea de luni si sa veniti la taifas cu cat mai multe intrebari, idei, pareri, nedumeriri, ganduri…”

Transmisia LIVE a evenimentului , AICI (luni, 11 Martie, începând cu orele 19:30)

Sursa: http://www.cafenea.complexity.ro/

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.