LIVE VIDEO. LUNI, de la 15.30. Clubul de la Roma se intalneste la Bucuresti

In perioada 30 septembrie – 2 octombrie a.c., Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana pentru Clubul de la Roma (ARCoR) organizeaza la Bucuresti Adunarea Generala a Clubului de la Roma – 2012. Manifestarea va fi prezidata de domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Presedinte al ARCoR. Luni, 1 octombrie, ora 15:30, la sediul Bancii Nationale a Romaniei, va fi sustinuta o conferinta de presa ce va fi prezidata de domnul Mugur Isarescu. Caleaeuropeana.ro va transmite LIVE evenimentul.

 

URMARITI AICI TRANSMISIA LIVE DE LA BNR:

LIVE VIDEO PE CALEAEUROPEANA.RO

Clubul de la Roma este o asociatie apolitica, aparuta in 1968 si alcatuita din aproximativ 100 de membri independenti, carora li se adauga reprezentanti a peste 30 de asociatii nationale si regionale din 52 de tari de pe 5 continente. Din randul clubului fac parte intelectuali de top, interesati “sa contribuie la binele lumii intr-o maniera sistemica, interdisciplinara si holistica”, conform site-ului organizatiei.

Pentru cei interesati, gasiti aici o analiza marca Asociatia Clubul de la Roma Bucuresti, despre Fortele care conduc Europa. 

Mai multe informatii despre eveniment gasiti AICI.

Sursa: HotNews.ro
Foto:  deveghepatriei.wordpress.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *