Locuri de muncă disponibile la al doilea târg dedicat exclusiv sectorului de construcţii

În perioada 21-22 iunie 2012 la Pavilionul Expozitional din Constanţa – Bd-ul Mamaia, Nr. 331A, va avea loc cel de-al doilea târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în construcţii pot găsi de lucru în cadrul târgului. Importante companii de profil au confirmat deja participarea (SC Convas SA, SC Mobitom SA, SC UT SA, Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri şi multe altele), locurile de muncă puse la dispoziţie de către companii fiind variate, de la zidar, faianţar, dulgher, fierar-betonist până la maistru, inginer, şef de şantier.

Companiilor ce vor fi prezente în cadrul târgului li se va asigura, în mod gratuit, spaţiu expoziţional cu posibilitatea de personalizare.

Vizitatorii târgului au acces liber şi beneficiază de posibilitatea de a-şi realiza un CV în format Europass şi de a se înscrie pe singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de construcţii, www.picas.ro, sporindu-şi astfel şansele de angajare.

Târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii este cel de-al doilea organizat şi face parte dintr-o serie de patru astfel de evenimente. Târgurile sunt realizate în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistentă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”.

Mai multe informaţii aici: www.picas.ro   www.picas.org.ro   www.cmc.org.ro

Foto: autoptis.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *