LUNI, ora 14.30 – LIVE pe caleaeuropeana.ro, conferinta de presa a comisarului pentru agricultura, Dacian Ciolos

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va sustine, luni, 17 octombrie, de la orele 14.30, o conferinţă de presă la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Conferinta de presa va fi transmisa LIVE, pe caleaeuropeana.ro.

Urmariti aici transmisia LIVE:

Live Video by caleaeuropeana.ro

Ciolos este prezent în România în perioada 13 – 17 octombrie 2011, în prima dintr-o serie de vizite în statele membre ale Uniunii Europene după lansarea pachetului legislativ de reformă a Politicii agricole comune.

Înaltul oficial european are in agenda intalniri cu preşedintele României, Traian Băsescu, şi cu prim-ministrul Emil Boc, cu ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, cu ministrul afacerilor europene, Leonard Orban şi cu ministrul afacerilor externe, Teodor Baconschi.

Comisarul european va discuta pe marginea pachetului de reformă a Politicii Agricole Comune cu senatorii şi deputaţii din Comisiile de agricultură din Parlamentul României, precum şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor agricole din România.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.