MAI se alătură campaniei „Viză pentru SUA”

Potrivit unui comunicat remis Calea Europeana, Ministerul Administraţiei şi Internelor s-a alăturat, în calitate de partener instituţional, campaniei de informare “Viză pentru SUA”, iniţiată de MAE şi de Ambasada SUA la Bucureşti.

Astfel, MAI va promova informaţiile din cadrul campaniei atât pe site-ul propriul, prin preluarea bannerului campaniei, cât şi pe paginile de internet ale prefecturilor din ţară, astfel încât informațiile puse la dispoziție de MAE și de Ambasada SUA la București să fie accesibile publicului interesat. Ministerul Administrației și Internelor a susţinut şi prima etapă a campaniei „Viză pentru SUA”, din cursul anului 2010.

Campania „Viză pentru SUA” se adresează cetăţenilor români care solicită o viză temporară pentru SUA, pentru a-i ajuta să-şi pregătească mai bine dosarul de candidatură. Demersul MAE are ca obiectiv, pe lângă sprijinirea cetăţenilor români care solicită o viză temporară pentru SUA, şi scăderea ratei de respingere a solicitărilor de viză.

În acest sens, toţi cei interesaţi pot consulta recomandările din cadrul secţiunii www.mae.ro/viza-pentru-sua, precum şi de pe paginile de internet ale partenerilor campaniei.

Reamintim că toate parteneriatele stabilite de MAE pentru continuarea campaniei sunt în regim de gratuitate.

Detalii suplimentare privind componentele campaniei „Viză pentru SUA” pot fi descărcate de pe site-ul MAE, din cadrul secţiunii „Viză pentru SUA” (http://www.mae.ro/viza-pentru-sua).

Sursa foto: ingles360.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *