Campanie negativă luată în calcul de guvernul britanic: “Vă rugăm, nu veniţi în Marea Britanie. Plouă, joburile sunt puţine şi prost plătite”

People on the Move“Vă rugăm, nu veniţi în Marea Britanie. Plouă, joburile sunt puţine şi prost plătite”. Cam aşa ar suna campania negativă luată în calcul de guvernul britanic pentru a convinge românii i bulgarii să nu vină aici în căutarea unei vieţi mai bune, scrie The Guardian, potrivit Adevarul.ro.

Guvernul britanic ia în considerare, între alte opţiuni, lansarea unei campanii publicitare negative în România şi Bulgaria, în încercarea de a a-i convinge pe potenţialii imigranţi să nu vină în Marea Britanie după anularea restricţiilor, scrie presa britanică. Potrivit „The Guardian”, mesajul campaniei ar urma să fie ””Vă rugăm, nu veniţi în Marea Britanie. Plouă, joburile sunt puţine şi prost plătite”.

Aceasta se va axa pe sublinierea dezavantajelor vieţii în Marea Britanie, însă campania este deocamdată doar una dintre opţiunile luate în calcul pe lângă înăsprirea accesului imigranţilor din Uniunea Europeană la servicii publice sau “deportarea” celor care nu găsesc un loc de muncă într-un termen de trei luni, potrivit publicaţiei.

Sursa: Adevarul.ro
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.