Clasament Foreign Policy: Cele mai influente persoane din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, se afla pe locul doi in clasamentul celor mai influente persoane din lume, realizat de revista Foreign Policy.

Pentru a alcatui clasamentul celor mai influente persoane din lume, au fost consultati expertii din cadrul Eurasia Group, considerat cel mai cunoscut si influent centru american de analiza strategica.
Expertii consultati de Foreign Policy au considerat oportun sa lase vacant primul loc din clasament pentru a arata ca problemele cu care se confrunta comunitatea internationala sunt atat de complexe incat “o singura persoana nu le poate face fata”.

Pe locul trei in lista celor mai influente persoane din lume se afla seful Rezervei Federale a Statelor Unite, Ben Bernanke, lucru care ar trebui sa dea de gandit celor care inca mai cred ca butoanele de comanda a SUA se afla la Casa Alba, pe masa biroului prezidential.

In topul celor mai influenti oameni din lume, cancelarul german Angela Merkel – cea mai influenta femeie din lista – ocupa pozitia a patra, fiind urmata de presedintele american Barack Obama.

Cititi mai multe aici.

Sursa: Ziare.com
Foto:  wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.