David Cameron: Imigranţii în Marea Britanie nu vor primi ajutoare dacă nu îşi găsesc de lucru în şase luni

David Cameron scrie luni, într-un articol publicat în The Sun, că “s-au spus multe despre bulgari şi români ce vor veni anul viitor” în Marea Britanie, înainte de a susţine un discurs în care va anunţa, între altele, că imigranţii vor pierde ajutoarele sociale dacă nu îşi găsesc de lucru după şase luni, potrivit incomemagazine.ro.

David_CameronPremierul britanic scrie în acest articol, publicat în ediţia online de luni a tabloidului The Sun, că măsurile vizează ca “oricine vine aici să plătească şi să ofere ceva înapoi”. În prezent, nu există nicio limită cu privire la perioada în care imigranţii din UE pot solicita ajutor de şomaj în timp ce caută un loc de muncă.

“S-au spus multe despre bulgari şi români ce vor veni anul viitor” în Marea Britanie, scrie Cameron. “Noi beneficiem de pe urma aderării unor noi ţări la UE: ei vor cumpăra mai multe lucruri de la noi şi vor fi create noi locuri de muncă. Dar, ca Guvern, trebuie să ne asigurăm că oamenii vin aici din motivele corecte”, subliniază premierul.

Mai multe detalii AICI.

Sursa: incomemagazine.ro
Foto: wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.