Jean-Claude Juncker: Atena are timp până la 18 octombrie să arate că este decisă să facă reformele promise

Liderul Eurogrupului, Jean-Claude Juncker, a dat luni Greciei termen până la 18 octombrie, data următorului summit european, pentru a-şi arăta hotărârea cu privire la reformele promise în schimbul ajutorului din partea creditorilor internaţionali, conform Mediafax.

“Noi am subliniat că înainte de orice nouă deblocare de fonduri, Grecia trebuie să-şi arate hotărârea de a pune în aplicare reformele promise până la 18 octombrie, cel târziu”, a declarat Juncker într-o conferinţă de presă la Luxemburg, după o întâlnire a miniştrilor de finanţe din zona euro.

“Troica de creditori ai Greciei ne-a ţinut la curent cu situaţia din ţară. Am fost bucuroşi să aflăm că s-au făcut progrese substanţiale în ultimele zile”, a adăugat Juncker.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  wikipedia.org

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Jean-Claude Juncker: Atena are timp până la 18 octombrie să arate că este decisă să facă reformele promise

  1. Valentin Ion Zarnescu 09/10/2012 at 14:56

    ADMIR POPORUL LUI ULISE,AHILE…,CA NU ACCEPTA PAUPERITATEA ,CA STIE CE INSEAMNA TURISM,NEGOT,A FI ARMATOR RUGINIT…!!! UN POPOR ADMIRABIL,MODEL-SINDICAL/GLOB,CREATORUL MARII CULTURI MONDIALE!GRECII SUNT OPUSI NOUA,K DEMNITATE,LUPTA SINDICALA,DE ACEEA MA PLEC IN FATA MENTALITATII LOR SOCIALISTE!!!SA NU UITAM CA SOCIALISTII GRECI=MODEL/TERRA!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *